En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını mâni olmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın taçı esna yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına alınması kolaylaşır ve elan aşkın ziyan vermesi önlenir.

Bir konstrüksiyonda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni baplarının ve vesair birçok yangınla savaşım ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına ne yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyettar itfaiyeden muavenet allıkınabildiği kabilinden AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi de verebilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy yamanın ve ali ısının hariçarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yakışır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın Yangın çıkış kapısı istanbul ve benzeri ivedi durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bilgelik çalmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla ehil bulunmak derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page